Νέα / Ειδήσεις

Πρώτη Παρουσίαση του Εκδοτικού μας στη Θεσσαλονίκη

P1070078Χθες βράδυ, ο εκδοτικός μας οίκος έκανε το παρθενικό του άνοιγμα στην πόλη που εδρεύει, τη Θεσσαλονίκη, με την παρουσίαση της δεύτερης πλέον έκδοσης του πρώτου μας βιβλίου, “Το Πρόβλημα της Ιστορικότητας του Ιησού“.
Σας ευχαριστούμε θερμά όλους για την προσέλευση σας. Η εκδήλωση κύλησε υπέροχα με τρεις εξαιρετικές ομιλίες και μια πολύ ζωντανή συζήτηση ανάμεσα στο κοινό και τους ομιλητές αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις σε όλους.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 27 Σεπτεμβρίου όπου οι εκδόσεις μας θα παρουσιάσουν πάλι στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο βιβλίο-έρευνα του Θανάση Βέμπου “Το Πνεύμα του Χρόνου“. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα…

Στην φωτογραφία βλέπουμε από αριστερά προς δεξιά: Νικόλαος Κουμαρτζής (συγγραφέας, υπεύθυνος ατελιέ των εκδόσεων μας), Μηνάς Παπαγεωργίου (δημοσιογράφος, συγγραφέας, αρχισυντάκτης περιοδ. Φαινόμενα), Γιώργος Ιωαννίδης (ψυχολόγος-συγγραφέας και διευθυντής των εκδόσεων Δαιδάλεος) και ο συγγραφέας και διαχειριστής του weirdnews.gr Δημήτρης Αναστασίου.
Θεσσαλονίκη, Πρώτο Πάτωμα, 6 Σεπτεμβρίου 2013.