Νέα / Ειδήσεις

Αλλάζοντας τον Κόσμο με (νέα) Βιβλία

changing the world with writingΗ νέα εκδοτική σεζόν έχει ξεκινήσει για τα καλά και οι Εκδόσεις Δαιδάλεος πιστή στο όραμα που έθεσε για την δημιουργία αξιόλογων βιβλίων που μπορούν να συνδράμουν στην πνευματική εξέλιξη των αναγνωστών μας, συνεχίζουν τη δυναμική της πορεία προσφέροντας στο ελληνικό κοινό την δεύτερη επαυξημένη έκδοση από το πολυσυζητημένο βιβλίο-έρευνα του Νικόλαου Κουμαρτζή Η Λευκή Βίβλος της Παραψυχολογίας – ίσως το πληρέστερο έργο που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην χώρα μας με θέμα όλες τις τελευταίες επιστημονικές μελέτες για τα λεγόμενα Οριακά Φαινόμενα.
Παράλληλα, οι εκδόσεις μας ετοιμάζονται για μια σειρά εκδηλώσεων -με πρώτη αυτή της παρουσίασης του βιβλίου της Ευλαμπίας Τσιρέλη Το Ιερό Δέντρο, στην Αθήνα την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στο Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις- στην Θεσσαλονίκη αλλά και την πρωτεύουσα.
Τέλος, δουλεύουμε πυρετωδώς δυο νέους τίτλους που αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον ερχόμενο Νοέμβριο και Ιανουάριο. Δυο πολύ ιδιαίτερες μεταφράσεις κλασσικών κειμένων από την αρχαία Ινδουιστική παράδοση αλλά και την Εσωτερική Ευρωπαϊκή γραμματεία.
Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι…